Атлетіко – Реал: слова Карло Анчелотті після матчу

62-річний італійський фахівець Карло Анчелотті, який очолює мадридський Реал, висловився про поразку від “Атлетіко” (0:1) у 35-му турі чемпіонату Іспанії.

«Це був добрий матч, у якому зустрілися рівні за рівнем команди. Думаю, ми грали набагато краще в другій частині зустрічі, але не могли взяти набагато більшого у плані результату після такого насиченого та емоційного тижня. Я й не чекав більшого, правда.

У таких матчах на головну роль виходить психологічний аспект і, очевидно, «Атлетіко» мала перевагу в цьому плані, що, в принципі, нормально. «Реалу» не були потрібні очки, хотілося лише провести гарний матч – у нас це вийшло, особливо у другому таймі, де ми були близькі до того, що звести все до нічиєї. Пріоритет був у тому, щоб дати ігрову практику тим, хто її мало отримував протягом сезону, і уникнути проблем для гравців основи.

Фінал Ліги чемпіонів? Ми маємо час, щоб підготуватися до нього і дати відновитися гравцям. На найближчому тижні не відбуватиметься щось особливого, ми будемо як завжди проводити фізичну та тактичну підготовку. У матчах чемпіонату, що залишилися, ми будемо дотримуватися такого ж вибору складу, зараз потрібно менше вносити змін», — наводить слова Анчелотті Marca.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *