Реал – Барселона: слова Хаві після розгромної перемоги над Реалом

Головний тренер “Барселони” Хаві висловився про розгромну виїзну перемогу в 29-му турі чемпіонату Іспанії над мадридським “Реалом” (4:0).

«Я тренер «Барселони» та вболівальник одночасно. Ми маємо насолоджуватися цим результатом. Гра була чудовою, але не ідеальною. Дуже задоволений виступом хлопців та перемогою над лідером чемпіонату у гостях.

Загалом сьогодні ми провели відмінний матч, могли забити і більше. Ми грали дуже добре, і можемо по праву насолоджуватися результатом. Не знаю, чи ми виграємо чемпіонат, але нічого не можна виключати. Я дуже пишаюся футболістами синьо-гранатових.

Перемога “Барселони” з рахунком 6:2 над “Реалом” у 2009 році? Так, це справді схоже на ту гру.
Мені не потрібна жодна слава, краще, щоб вона була у гравців та «Барселони» загалом. Це перемога футболістів, команди, сім’ї. Я хочу слави для сім’ї “Барси”. Я тут для цього.

Ми знали, як грати проти «Реала», ми створили багато моментів, ми знали, як атакувати їх, ми провели чудову гру. Вони перехопили ініціативу лише останні 20 хвилин, але таке може статися, коли ти на чотири голи попереду», — наводить слова Хаві Mundo Deportivo

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *