Барселона і Атлетіко можуть провернути сенсаційний обмін гравцями

Каталонська Барселона і мадридський Атлетіко готові зробити обмін зірковими футболістами – «матрацників» може покинути 26-річний іспанський півзахисник Сауль Ньігес, а в зворотному напрямку готовий піти французький форвард Антуан Грізманн.

Про це повідомляє Football Espana з посиланням на Mundo Deportivo.

В останні місяці ім’я Сауля було тісно пов’язане з можливим відходом з Атлетіко після того, як футболіст став менш значущою фігурою в ієрархії гравців Дієго Сімеоне на сезон-2021/2022. В результаті цієї невизначеності з роллю гравця їм зацікавилися в Англії – Ліверпуль готовий зробити пропозицію по футболістові.

Однак, незважаючи на чутки про можливий переїзд до Англії, згідно з останньою інформацією Атлетіко і Барселона розглядають можливість потенційного обміну Сауля на Грізманн.

Рональд Куман хоче скоротити зарплатний фонд синьо-гранатових, а відхід Грізманна сильно спростить завдання, але Атлетіко може зажадати ще € 20 млн за Сауля.

У минулому сезоні Антуан Грізманн взяв участь в 51 зустрічі за Барселону у всіх турнірах, відзначившись 20 забитими м’ячами і 13 результативними передачами. На рахунку Сауля два голи і один асист в 41 матчі за Атлетіко в сезоні-2020/2021.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *