Баварія та Ньюкасл зацікавлені у трансфері одного з лідерів збірної України

ФК Баварія

До українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка проявляють інтерес Ньюкасл та Баварія.

За повідомленнями ЗМІ, найближчим часом 27-річний футболіст може змінити клуб.

Баварія бачить в українці гідну альтернативу канадцю Альфонсо Девісу, який з великою ймовірністю по закінченні сезону перейде в Реал Мадрид. При цьому, за іншими джерелами, пріоритетом на позицію лівого захисника для мюнхенського клубу є Тео Ернандес з Мілана.

Ньюкасл також не проти зміцнити проблемну позицію, яку у переважній більшості поєдинків займає номінально центральний Ден Берн. При цьому профільні Метт Таргетт та Льюїс Холл отримують мало ігрового часу і навряд чи повноцінно влаштовують тренера Едді Хау.

Підштовхнути Зінченка до відходу може невизначеність із його майбутнім у команді Мікеля Артети. Поки Олександр продовжує відновлюватись після травми, його місце на фланзі оборони успішно посідає Якуб Ківіор. Крім того, близькі до повернення Такехіро Томіясу та Юррієн Тімбер, також здатні зіграти зліва.

Повідомляється, що Арсенал оцінює українця, чий контракт діє до 2026 року, у 45 мільйонів євро.

Ньюкасл займає восьме місце в АПЛ. Нещодавно Сорокам приписували інтерес до ще одного українця – голкіпера Реала Андрія Луніна. Баварія – друга у Бундеслізі з 10-очковим відставанням від Баєра.

Арсенал продовжує брати участь у чемпіонських перегонах. Команда Артети йде третьою в АПЛ, але лише на два очки відстає від лідера – Ліверпуля. Також Каноніри намагаються пробитися в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів – для цього їм потрібно буде відіграти виїзну поразку від Порту (0:1). Наступний матч команда Зінченка зіграє вдома проти Брентфорда 9 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *