Олег Шелаєв: “Налаштованість на Мальту має бути максимальною”

Олег Шелаєв

Колишній гравець збірної України Олег Шелаєв прокоментував підсумки гри національної команди проти Північної Македонії, а також поділився очікуваннями від гри з Мальтою.

“На прес-конференції після попереднього поєдинку з Північною Македонією головний тренер національної збірної України Сергій Ребров зазначав, що ротація в складі, що вийде проти мальтійців, обов’язково буде. На мій погляд, зміни будуть не масовими, максимум на двох позиціях. Тренерський штаб може довірити місце на футбольному полі з перших хвилин Яремчуку та Караваєву замість, відповідно, Довбика і Зубкова.

Керманич уже визначився з основною обоймою виконавців, а це 15-16 гравців й уточнити хто з них вийде на поле зі свистком арбітра, не складає труднощів.

Матч проти Північної Македонії?  Протистояння в столиці Чехії було з рівними шансами на звитягу обох збірних. Але в українців реалізація була кращою. Хоча слід сказати, що в тих кількох епізодах, де не забити було важче, суперники не потішили виконавчою майстерністю. Йдеться, передусім, про нашого Мудрика.

Хто був найкращим? Я б відзначив нашого воротаря Трубіна, який в кількох моментах був на висоті.

Мальта? Вони будуть шукати свій шанс при розіграші стандартних положень. Тому нашим треба бути насторожі. Як на мене, головне, щоб обійшлося без недооцінки опонента. Було б дуже добре забити швидкий гол, а ще краще – два. Тоді б можна було вже в дебюті зняти з порядку денного питання про переможця.

Наші хлопці повинні усвідомлювати, що без завтрашньої звитяги знеціняться три очки здобуті минулої суботи в Празі. Тому налаштованість повинна бути максимальною. А більш сбалансований склад, наявність в кожній ланці лідерів повинні стати запорукою успіху на Мальті“, – сказав Олег Шелаєв у коментарі для sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *