Бив вагітну дівчину в живіт: захисник Боруссії Д може потрапити у в’язницю

Ніко Шульц

Німецького захисника Боруссії Д Ніко Шульца звинувачують у домашньому насильстві стосовно вагітної дівчини.

Bild та Ruhr Nachrichten, посилаючись на інформацію, отриману від прокурора землі Північний Рейн-Вестфалія, пишуть, що стосовно Шульца зараз триває розслідування. Початок розслідування відбувся у червні, коли його колишня дівчина подала заяву до поліції, звинувативши футболіста у домашньому насильстві.

Як пишуть ЗМІ, прокуратура провела обшуки у будинку Шульця та вилучила носії інформації. Bild am Sonntag стверджує, що у розпорядженні видання є електронне листування, логін месенджера WhatsApp та фотографії, які мають підтвердити звинувачення.

Варто сказати, що все це було у 2020 році. Шульц штовхав вагітну дівчину, з якою тоді зустрічався, у живіт за два тижні до пологів. Прокурор вважає, що таким чином футболіст намагався спровокувати викидень. Дівчина також стверджує, що упродовж вагітності він кидав її на землю.

Дівчина має докази, що свідчать про факти домашнього насильства. Зараз у соцмережах розповсюджують скріншот чату дівчини із Шульцем. Вона надіслала йому фотографії синців, а він у відповідь надіслав селфі з перебільшеним сумним виразом обличчя.

Боруссія Д вже дала коментар з цього приводу: “На даний момент у нас немає відомостей про розслідування, пов’язане з особистим життям Ніко Шульца. Ми зв’яжемося з гравцем та обговоримо з ним ці серйозні звинувачення“.

Сам Ніко Шульц через юриста зв’язався з Bild та спростував ці відомості. Хоча в мережі є скріншоти переписки.

Дівчина писала гравцю: “Я вмираю від болю в животі”. У тому листуванні Шульц просив у своєї подруги вибачення, додавши, що «ненавидить себе за це».

У січні 2020 року стався інший інцидент, після якого дівчина написала захиснику дортмундців: «Яке ти маєш право бити мене, душити, тягати по землі, кидати мені дзеркало в голову?». Шульц їй відповів: “Перестань загострювати, ти кинула ту чашку, і в мене зірвало дах”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *