Андрій Воронін: Я не міг більше працювати в країні, яка нападає на мою батьківщину

Колишній форвард збірної України Андрій Воронін дав коментар клубному сайту берлінської Герти, де розповів, чому вирішив покинути московське Динамо.

“Для мене це надзвичайно складна тема. Я розірвав контракт через війну і поїхав із москви. Я більше не міг працювати в країні, яка бомбардує і нападає на мою батьківщину. Ситуація не покращилася, як і раніше, вирує війна і гине багато людей, особливо мирних людей, жінок і дітей. Мені важко казати про це.

Я говорив із Сандро про ситуацію, я його повністю розумію. Він весь час стояв за мною і дуже мені допомагав. У нас у «Динамо» також був український гравець. Сандро весь час був поруч із ним, як і зі мною, і підтримував нас. Як людина та як тренер Сандро все зробив правильно. Він показав, що для нього справа не лише у спорті чи грошах, а й у тому, щоби не підвести місцевих жителів. Цим він і відрізняється“, – сказав Андрій Воронін.

Андрій Воронін працював у штабі Динамо з жовтня 2020 року. В якості гравця він також грав за цей клуб, але більшість його кар’єри пройшла в Німеччині, де він виступав за Боруссію М, Майнц, Кельн, Байер і Фортуну. Також виступав за Ліверпуль. Нападник забив 8 голів за 74 матчі у складі збірної України.

Нагадаємо, сьогодні Герта оголосила, що команду очолив Сандро Шварц. Про входження Вороніна в його штаб підтверджень ще немає.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *