Дубль Ваната і два незабитих пенальті: огляд матчу Боруссія Д – Динамо Київ (Відео)

На “Сігнал Ідуна Парк” відбувся благодійний матч між Боруссією Дортмунд та київським Динамо.

Боруссія Д – Динамо Київ – 2:3

Голи: Байно-Гіттенс, 4, Роте, 65 — Буяльский, 9, Ванат, 11, 35

Борусія Д: Хітц (Унбегаун, 46) — Семіч (Пасслак, 46), Понграчіч (Фіннссон, 87), Аканжи (Ауссі, 30 (Загаду, 60)), Шульц (Роте, 46) — Джан (Геррейру, 60), Ферай (Пападопулос, 46), Тац (Гюрпюз, 46), Ройс (Фінк, 46), Байно-Гіттенс (Рейнір, 46) — Голанд (Мукоко, 30).

Динамо: Бущан (Нещерет, 74) — Караваєв, Попов, Забарний (Сирота, 66), Дубінчак (Вівчаренко, 46) — Сидорчук (Андріевський, 66), Шапаренко (Шепелев, 75), Буяльский (Гармаш, 75), Антюх (Кравченко, 46) — Довбик, Ванат (Кулач, 75).

Гра завершилась перемогою українського клуба, який хоч і пропустив першим, ще до перерви зробив собі гандикап в два голи. Могло бути більше, але Шапаренко не забив пенальті.

Другий тайм почався з того, що одинадцятиметровий не забили вже господарі, Бущан відбив удар Рейніра, проте один гол “джмелі” таки забили.

Варто відзначити, що гра зібрала 400 тисяч коштів на допомогу українським біженцям та волонтерам. Також цікавим моментом стало те, що брати Суркіси були на стадіони і тримали в руках плакат з написом “Stop Putin”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *