Одна з пріоритетних цілей: ПСЖ націлився на трансфер лідера Барселони

ПСЖ

Однією з пріоритетних цілей Парі Сен-Жермен на найближче трансферне літо є півзахисник Барселони Френкі де Йонг.

Паризький клуб звільнить значний фонд заробітної плати після відходу Кіліана Мбаппе. За повідомленнями іспанських ЗМІ, одним із найважливіших завдань керівництво французького гранду вважає посилення центру поля. Трансферні пріоритети на літо 2024 року в цю зону – де Йонг та Йозуа Кімміх з Баварії.

Нещодавно повідомлялося, що 26-річний нідерландець найближчим літом може залишити Барселону. Клуб вже три місяці чекає від нього на пропозицію про продовження контракту. Діюча угода гравця з клубом розрахована до 2026 року.

За наявною інформацією, де Йонга не влаштовує передбачуване зниження заробітної плати, яке необхідне каталонському клубу через фінансові обмеження. У Парижі з цим питанням у Френкі проблем не буде.

Півзахисником збірної Нідерландів також цікавляться Манчестер Юнайтед та Челсі, але, як вважається, ПСЖ готовий зробити синьо-гранатовим найбільш вигідну пропозицію.

Де Йонг перейшов до Барселони з Аяксу влітку 2019 року за 86 мільйонів євро. Нинішнього сезону він зіграв 23 матчі у всіх турнірах, забив один гол.

Парі Сен-Жермен впевнено лідирує у Лізі 1, випереджаючи найближчого переслідувача на 11 очок. Барселона посідає третє місце у чемпіонаті Іспанії. Сьогодні, 17 лютого, команда Хаві зіграє на виїзді із Сельтою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *