Президент ПСЖ розкритикував владу Парижа, яка відмовляється продавати стадіон “Парк де Пренс”

Нассер Аль-Хелаїфі

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелайфі незадоволений тим, що місцева влада відмовляється продавати стадіон Парк де Пренс.

Чому? Через Катар, тому що ми араби? Погано. Мені дуже боляче. Ми у Франції, це вільна країна. Думаю, це справді серйозно.

Щодо стадіону, ми не робимо з цього секрету. У нас з’явився новий американський інвестор Arctos, одне з побажань якого викупити наш стадіон. Сьогодні, якщо ми справді хочемо конкурувати з іншими європейськими клубами, у нас має бути свій стадіон. Для мене Парк де Пренс, безперечно, найкращий стадіон у світі. Але нашим уболівальникам потрібно більше місць та ближче до поля, як в Англії. Ми хочемо один із найкращих стадіонів у світі і готові в це інвестувати.

Особисто мені боляче, тому що я вважаю, що ми, як клуб, багато зробили для Парижа, помістивши його на карту світу. Мені б хотілося побачити дані про те, скільки людей приїжджає до Парижа заради ПСЖ – подивитися матчі чи щось ще Думаю, їх багато.

Думаю, влада може виявити до нас більше поваги, враховуючи наші інвестиції до Парижа та Франції. Якщо інвестор захоче піти, це завдасть великої шкоди Лізі 1. Я люблю Париж і Францію, і пишаюся тим, що я тут“, – сказав Аль-Хелайфі в інтерв’ю RMC Sport.

Нагадаємо, стадіон Парк де Пренс належить Паризькій раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *