Ліверпуль планує підписати претендента на “Золотий м’яч” у якості заміни Салаху

“Ліверпуль” випереджає “Реал” у гонці за підписання форварда “ПСЖ” Кіліана Мбаппе, повідомляє Le Parisien.

За даними джерела, мерсисайдці розглядають 25-річного француза як заміну Мохамеду Салаху. Також трансфер Мбаппе дозволить Ліверпулю скоротити розрив від Манчестер Сіті.

Інформується, що головний тренер «червоних» Юрген Клопп уже багато років спостерігає за Мбаппе, і Кіліан це цінує, а нинішня «агресивна» тактика «Реала» у роботі над трансфером виявляється контрпродуктивною.

1 січня повідомлялося, що «Реал» зробив офіційну пропозицію французькому футболісту та встановив крайній термін для ухвалення рішення – середину січня. Іспанські ЗМІ повідомляють, що футболіст уже шукає собі будинок недалеко від Мадриду.

Контракт Мбаппе із «ПСЖ» розрахований до літа 2024 року. Цього сезону він провів 22 матчі за парижан у всіх турнірах, забив 21 гол і віддав 2 гольові передачі. Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у 180 мільйонів євро.

Мбаппе всю кар’єру провів у франції. Нападник виступав за Монако, а з літа 2017 року є гравцем ПСЖ. На його рахунку 46 забитих голів за 75 матчів у складі збірної Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *