Головний тренер Марселя вперше зробив публічну заяву щодо майбутнього Руслана Малиновського

Марсель

Головний тренер Марселя Марселіно Гарсія Тораль вперше публічно заявив, що півзахисник збірної України Руслан Малиновський може покинути клуб.

Про це іспанський наставник повідомив на прес-конференції перед матчем першого туру чемпіонату Франції проти Реймса.

Ми програли в Афінах   Марсель без шансів програв Панатінаїкосу – вирішальний гол екс-зірки Шахтаря, розкішний тайм Вербіча , тому що провели невдалий матч. Дали надто багато шансів супернику. В атаці Марсель не зробив того, що було потрібно для перемоги. Завтра буде краще.

Будуть зміни у складі, тому що футболістам потрібно відновитися після гри у Греції. Після цього матчу у Лізі 1 залишиться 33 гри, а в Лізі чемпіонів у Марселя буде 0 або ще 2. Можливо, буде менше змін, ніж я хотів би, але вони будуть.

Дженгіз Ундер не тренувався через фізичну проблему. Руслан Малиновський не буде враховуватися і може покинути клуб.

Я тут із 5 липня і познайомився з більшою частиною команди приблизно 10-11 липня. Ми провели разом місяць. Потрібно почекати кілька матчів, щоб знати, на кого я розраховую. У нас багато матчів, будемо проводити ротацію, є новачки.

Говорити про фаворита чемпіонату ще рано. Головним кандидатом на титул залишається ПСЖ“, – цитує Тораля офіційний сайт Марселя.

Нагадаємо, Малиновський приєднався до Марселя лише взимку, перейшовши з Аталанти. Після відходу Ігора Тудора і призначення Марселіно Тораля українець став зайвим у тактичних схемах нового тренера. Руслана вже не заявили на Лігу чемпіонів, а основними претендентами на нього є Торіно і Бешикташ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *