Переговори вже почалися: ПСЖ націлився на трансфер одного з героїв ЧС-2022 з футболу

ПСЖ

Французький ПСЖ зробив першу пропозицію Севільї щодо голкіпера Яссіна Буну.

Парижани готові заплатити за марокканця 12 мільйонів євро плюс бонуси.

Повідомляється, що Севілья запросила за трансфер 15 мільйонів євро плюс 3 мільйони євро у вигляді бонусів. Парижани, на прохання головного тренера Луїса Енріке, продовжать переговори з керівництвом андалусійців.

Буну провів у минулому сезоні 60 матчів за Севілью у всіх турнірах. На рахунку 32-річного марокканця – сім поєдинків «на нуль».

Разом із Севільєю, голкіпер виграв Лігу Європи і був визнаний найкращим гравцем фінального матчу з Ромою.

ПСЖ став чемпіоном Франції. У першому турі нового сезону парижани приймуть Лор’ян.

Варто зазначити, що в 1/8 фіналу ЧС-2022 Яссін Буну повторив видатний рекорд легенди українського футболу Олександра Шовковського, а потім допоміг своїй команді вийти до півфіналу катарського мундіалю.

Збірна Марокко в цілому стала головним відкриттям цього чемпіонату світу. Африканська команда посіла перше місце в групі з Бельгією, Хорватією та Канадою. Потім в 1/8 фіналу марокканці сенсаційно вибили з турніру збірну Іспанії, а в 1/4 фіналу відправили додому збірну Португалії з Кріштіану Роналду.

Примітно, що за п’ять матчів на мундіалі в Катарі марокканцям не змогла забити жодна команда, навіть в серії пенальті їм не змогли забити іспанці. Єдиний гол, який пропустила збірна Марокко, трапився в грі з Канадою, але це був автогол футболіста африканської збірної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *