Луїс Енріке вперше прокоментував своє призначення головним тренером ПСЖ

Луїс Енріке

Новоспечений головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував своє призначення на посаду головного тренера французького гранда.

«З першої нашої зустрічі з президентом та Луїшем Кампушем все було дуже просто. Не минуло й п’яти хвилин, як ми говорили про плани.

Той проект, який мені запропонували тут, можуть запропонувати небагато клубів. Думаю, цей проєкт дуже добре поєднується з моєю ідеєю атакуючого футболу, який подобається вболівальникам та дає результат», – сказав Енріке.

Нагадаємо, останнім місцем роботи Луїса Енріке була національна збірна Іспанії, яку він покинув після ЧС-2022. До цього іспанський фахівець очолював “Барселону”, “Рому” і “Сельту”.

За період своєї тренерської кар’єри Енріке двічі ставав чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Кубок Іспанії і по одному разу Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і Клубний чемпіонат світу.

Нагадаємо, в минулому сезоні під керівництвом Крістофа Гальтьє ПСЖ став чемпіоном Франції з футболу. Паризький клуб виграв першість країни в 11-е в історії, що є національним рекордом. Також парижани виграли Суперкубок Франції.

Додамо, що цього літа ПСЖ покинув легендарний аргентинський нападник Ліонель Мессі. Він перейшов в американський клуб “Інтер Маямі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *