У ПСЖ з’явився план, як зберегти в клубі Кіліана Мбаппе

Кіліан Мбаппе

Майбутнє Кіліана Мбаппе нині перебуває під великими сумнівами. Однак незабаром усе може бути вирішено.

Як повідомляє Marca, 30 червня відбудеться ключова нарада з приводу футболіста. У ПСЖ є план, який може задовольнити всі сторони.

Під час нещодавньої міжнародної перерви стало відомо, що Мбаппе не буде продовжувати свій контракт з чемпіонами Франції, який закінчується в червні 2024 року. Про це повідомили як клуб, так і ЗМІ.

Це викликало справжню лють у власників клубу. Вони не хочуть втрачати гравця ні за що. Дали зрозуміти – або форвард підпише новий контракт, або його продадуть у літнє вікно.

Реал сповнений рішучості купити зірку. Однак не хочуть починати переговори про угоду, якщо не впевнені, що їхню пропозицію буде прийнято.

Як повідомляє Marca, у п’ятницю в Парижі має відбутися зустріч на найвищому рівні між керівництвом клубу та представниками Мбаппе. У ній візьмуть участь, серед інших, Нассер Аль-Хелаїфі та Файза Ламарі, мати й агент гравця.

Парижани хочуть, щоб під час цієї розмови було ухвалено остаточне рішення про майбутнє футболіста. Вони придумали, як вирішити ситуацію, що склалася, в інтересах усіх сторін.

Керівництво клубу має намір запропонувати Мбаппе контракт на два-три роки, але водночас обіцяють гравцеві, що у 2024 році погодяться на його перехід у Реал. Таким чином, їм не потрібно було б боятися втратити гравця безкоштовно, а Мбаппе міг отримати чималі гроші від нинішнього клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *