Мбаппе забив найкурйозніший гол року, але ПСЖ зазнав сенсаційної поразки проти Лор’яна (Відео)

У неділю, 30 квітня, ПСЖ приймав вдома скромний Лор’ян.

Матч почався з жорсткого фолу Хакімі, за що марокканець заслужено отримав жовту картку. ПСЖ тиснув як міг, але несподівано пропустив гол у контратаці, а за кілька хвилин Хакімі отримав другу жовту і залишив господарів у меншості.

Однак Мбаппе навіть у меншості продовжував кошмарити захист Лор’яна, а врешті-решт зрівняв рахунок, забивши дуже курйозний гол. Однак гості скористалися своєю перевагою і закотили парижанам другий м’яч на 40-й хвилині.

У другому таймі ПСЖ мав чудові моменти повернути паритет на полі, однак Мвого був непробивним. Цікаво, що і Лор’ян не сидів в обороні, в самій кінцівці матчу ще один м’яч забив Дьєнг, але суддя скасував гол, тоді Дьєнг забив ще раз, і цього разу взяття воріт зарахували.

ПСЖ – Лор’ян 1:3  

Голи: Мбаппе, 29 – Ле Фе, 15, Йонгва, 38, Дьєнг, 89

ПСЖ: Доннарумма – Хакімі, Рамос, Маркіньос, Бернат (Мендеш, 56) – Солер (Фабіан Руїс, 46), Вітінья (Екітік, 65), Данілу Перейра (Заїр-Емері, 79), Верратті – Мессі, Мбаппе.

Лор’ян: Мвого – Ле Гофф, Тальбі Меїте – Калулу (Катлін, 65), Йонгва, Абержель, Інносент (Карі, 59), Февр, Ле Фе (Понсо, 89) – Коне (Дьєнг, 64).

Попепредження: Хакімі, 5, 20, Маркіньос, 51, Верратті, 73 – Інносент, 32, Ле Фе, 52, Дьєнг, 77

Вилучення: Хакімі, 20

Огляд матчу: 

«ПСЖ» посідає перше місце у турнірній таблиці чемпіонату Франції сезону-2022/2023, набравши 75 очок після 33 матчів. «Лор’ян» знаходиться на 10-му рядку, заробивши 48 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *