Головний тренер ПСЖ зробив заяву щодо майбутнього Ліонеля Мессі в команді

Головний тренер «ПСЖ» Крістоф Галтьє висловився про майбутнє нападаючого команди Ліонеля Мессі в клубі, заявивши, що аргентинець щасливий бути частиною роздягальні парижан. Також наставник французького гранда виступив на захист зоряного футболіста після критики, що обрушилася на нього.

«Я знаю, що Лео та керівництво команди спілкуються. Але ми зосереджені на команді та матчах. Що стосується того, чи має Лео грати за нас наступного сезону… Я вже говорив це раніше, це воля кожного гравця. Я знаю, що вони обговорюють, але Лео щасливий у «ПСЖ».

У Лео 18 голів та 17 передач цього сезону. Я читав деякі критичні зауваження щодо матчу з «Баварією», але він не був єдиним. Він має здатність вирішувати результати матчів, він дуже часто робив це цього сезону. Він один із найкращих асистентів, забиває голи. Важливий гравець у роздягальні. У своєму віці він продовжує тренуватися щодня, він завжди радий грати та мотивувати своїх партнерів. Що стосується його майбутнього, то ще занадто рано говорити про те, що відбудеться в майбутньому», – наводить слова Галтьє RMC Sport.

Контракт 35-річного Мессі із «ПСЖ» спливає у червні цього року. Про майбутнє аргентинця досі нічого не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *