Два незабитих пенальті Мбаппе та яскравий гол Мессі – в огляді матчу Монпельє – ПСЖ (Відео)

У середу, 1 лютого, завершився матч 21-го туру французької Ліги 1, у якому «ПСЖ» грав із «Монпельє». Зустріч відбулася на стадіоні «Стад де ла Мосон» у Монпельє.

Монпельє – ПСЖ 1:3

Голи: Норден, 89 – Руїс, 55, Мессі, 72, Заїр-Емері, 90+2

Огляд матчу: 

У першому таймі у парижан відбулася серія невдач. На 10-й хвилині зустрічі нападник Кіліан Мбаппе не зміг реалізувати пенальті, а через 10 хвилин він залишив поле через травму, замість нього вийшов Уго Екітіке. На 32-й хвилині «ПСЖ» втратив Серхіо Рамоса, якого замінили через травму голови — його замінив Ренату Саншеш. На 36-й хвилині Ліонель Мессі вивів команду вперед, але потім гол був скасований за рішенням суддів на VAR.

Друга половина гостей пройшла в позитивному ключі. На 55-й хвилині команда зуміла вийти вперед завдяки голу Фабіана Руїса з передачі Уго Екітіке. На 72-й хвилині “ПСЖ” забив ще один м’яч – цього разу Ліонель Мессі записав гол на свій рахунок, точний пас його віддав Фабіан Руїс. На 89-й хвилині Арно Норден скоротив відставання Монпельє”, але в останні хвилини господарі вирвати нічию не змогли. На 90+3-й хвилині гравець «ПСЖ» Уоррен Заір-Емері встановив підсумковий рахунок зустрічі – 3:1 на користь столичного клубу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *