Голи Антюха, Супряги та Волошина допомогли Динамо здолати Ліон

Сьогодні, 12 липня, у Франції київське Динамо провело товариську гру проти топ-клубу Франції Ліона.

Ліон – Динамо – 1:3

Голи: Ель-Арух (60) – Антюх (28), Супряга (57), Волошин (85)

Ліон: Ріу, Діб, Ломамі, Діоманде, Озкаджар, Дюбуа, Буна, Ель-Арух, Пакета, Кадевере, Баркола.

Динамо: Бойко (Нещерет, 64), Вівчаренко (Тимчик, 64), Бурда, Сирота (Боль 73), Кравченко (Дубінчак, 64), Андрієвський, Шепелєв, Гармаш, Антюх (Волошин, 80), Ванат, Супряга.

Перші 10 хвилин гри були повністю за “ткачами”. На третій хвилині після гострого прострілу Кадевере Бойко перевів м’яч на кутовий. Після навісу з кута поля теж було небезпечно, але обійшлося. На 9-й хвилині Лукас Пакета з центральної зони перед штрафним Динамо пробив обвідним, і м’яч пролетів у декількох сантиметрах від стійки. Через декілька хвилин Пакета знову небезпечно бив, але знову мимо.

На 19-й хвилині Динамо заробило пенальті. Після закидання у штрафний Супряга випередив Ріу, і голкіпер врізався в гравця Динамо. Бити взявся Ванат, але його удар потрапив у стійку. На 28-й хвилині Гармашу вдався чудовий прохід і пас на Антюха, а той впевнено перевів круглого до сітки воріт. До кінця тайму голів не було.

Другий тайм почався активно. Перевагу мав Ліон, але забивати могли і кияни. Саме вони і першими це зробили. На 57-й хвилині Супряга прийняв м’яч перед штрафним Ліона і другим дотиком технічно пробив у кут – м’яч від стійки залетів у сітку.

Досить швидко Ліон відігрався. Ель-Арух прийняв м’яч перед штрафним Динамо і одразу точно пробив у лівий верхній кут. Крапку поставив Вікентій Волошин на прикінці гри, забивши красивим ударом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *