Екс-гравець ПСЖ: Мбаппе говорив мені, що перейде в Реал

Екс-нападник мадридського Реала і французького Парі Сен-Жермен Хесе, який нещодавно перейшов в Анкарагюджю, відповів на запитання про трансфер Кіліана Мбаппе, що не відбувся, і свій переїзд до Туреччини.

“Було здивування, дізнавшись про те, що Мбаппе залишився в ПСЖ. Коли ми грали в одній команді, він казав мені, що збирається підписати контракт із Реалом. Існує великий тиск у багатьох різних аспектах.

Мій перехід до Анкарагюджю? У цьому рішенні велику роль відіграв Гуті. Я дуже вдячний йому, тому що він чесно висловив свою думку і розповів деякі речі про чемпіонат, в результаті багато в чому мене переконавши. Я хочу досягти важливих речей у новому клубі і віддячити за довіру, яку мені надали. Я матиму багато свободи в команді, я хочу почати грати”, – сказав Хесе в інтерв’ю El Partidazo de COPE.

Хесе – вихованець Реала. У 2016 році ПСЖ придбав його за € 25 млн, після чого гравець періодично вирушав в оренди – в Лас-Пальмас, Сток-Сіті, Бетіс та Спортінг. З Анкарагюджю Хесе підписав однорічний контракт. Цей клуб в минулому сезоні грав в Першій лізі Туреччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *