В образі самурая: Монако оригінально представив нового гравця

Топ-клуб Ліги 1 Монако оголосив про придбання у Ліверпуля японського футболіста Такумі Мінаміно.

Про трансфер повідомляє офіційний сайт “монагесків”. Контракт підписано на чотири роки. В честь його переходу клуб зробив арт-картинку, на якій японець представлений в образі самурая (фото на головній). Сума, заплачена “мерсисайдцям”, не названа. В ЗМІ фігурували цифри про 18 мільйонів євро.

“Для мене велика радість приєднатись до Монако. Я щасливий бути частиною проекту , який  двічі поспіль фінішував на подіумі і є одним із найвідоміших у захоплюючому чемпіонаті”, – сказав Такумі Мінаміно.

За Ліверпуль він виступав з січня 2020 року. Його купили в РБ Зальцбург за 8,5 мільйонів євро. Віддавався до оренди в Саутгемптон. В минулому чемпіонаті АПЛ відіграв 11 поєдинків і забив 3 голи. В інших турнірах провів 10 матчів і відзначився 7 разів. Грає на позиції лівого вінгера, але за потреби може розташуватись і під нападником.

Такумі Мінаміно також виступав за Серезо Осаку. Австрійський гранд заплатив за нього японському клубу всього 800 тисяч у січні 2015 року. На рахунку 27-річного футболіста вже 17 голів у 42 іграх за національну збірну Японії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *