Зірка Лілля і збірної Туреччини перейшов у скромний клуб з Нідерландів

Турецький нападник Бурак Їлмаз вирішив підписати контракт з скромним нідерландським клубом Фортуною із міста Сіттард. Про його перехід повідомлено на офіційному сайті клубу.

Я дійсно з нетерпінням чекаю свого часу у Фортуна Сіттард. Клуб амбітний, і я хочу зробити свій внесок у майбутні сезони“, – прокоментував своє рішення перейти до команди Бурак Їлмаз.

Останні два сезони він виступав за французський Лілль. В сезоні 2020/2021 він був одним із лідерів “догів”, коли вони виграли Лігу 1. Нападник відзначився 16 разів у 28 поєдинках. У минулому чемпіонаті він так не виблискував. 36-річний форвард зумів забити лише 4 голи за 31 гру. В єврокубках відзначився тричі у 7 матчах.

До цього майже всю свою кар’єру провів на батьківщині. Виступав за Антальяспор, Бешикташ, Манісаспор, Фенербахче, Трабзонспор та Галатасарай. В сезоні 2011/2012 і 2012/2013 ставав кращим бомбардиром турецької Суперліги.

Також грав за китайський Бейцзинь Гоань. Бурак Їлмаз має за плечами 77 зустрічей за збірну Туреччини, в яких забив 31 гол. В минулому сезоні Фортуна посіла 15-те місце, лише на 1 пункт випередивши зону вильоту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *