Ніцца націлилась на захисника Барселони

Захисник іспанської Барселони Самуель Умтіті зацікавив французську Ніццу, яка бажає в наступному сезоні дати бій ПСЖ в плані боротьби за чемпіонство.

Про це пише видання Diario Sport. Клуб з Ліги 1 не збирається форсувати події і платити за нього гроші. Є чутки, що Барселона планує розірвати з ним контракт і лише тоді, коли гравець стане вільним агентом на нього вийдуть представники Ніцци.

28-річний Самуель Умтіті має договір з Барселоною до кінця сезону 2025/2026. Але бек не входить в плани клубу. Він часто травмується і отримує велику зарплатню. В минулому сезоні на його рахунку лише один поєдинок за першу команду.

Виходячи з історії травм французького захисника, Ніцца готова запропонувати Юмтіті контракт, який буде заснований на кількості матчів, зіграних футболістом у майбутньому.

“Синьо-гранатові” придбали його у Ліона літом 2016 року. Тоді Самуель Умтіті обійшовся каталонцям в 25 мільйонів євро. Зараз портал transfermarkt оцінює гравця лише в 2 мільйони євро, хоча літом 2018 року його цінник був – 70 млн. Футболіст забив 4 голи за 31 матч у складі збірної Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *