Шахтар оголосив склад команди на матч 2-го туру Ліги чемпіонів проти Антверпена

ФК Шахтар

Стала відома заявка донецького Шахтаря на виїзний матч другого туру групового етапу Ліги-чемпіонів-2023/24 проти Антверпена.

Відзначимо повернення одразу двох центральних захисників, які пропускали поєдинок першого туру проти Порту – Миколи Матвієнка та Дмитра Чигринського.

Матвієнко не виходив на поле з 9 вересня, коли був замінений у перерві матчу Україна – Англія (1:1). Незабаром стало відомо, що футболіст має загострення хронічної травми ахілла. Микола пропустив декілька матчів, доки не потрапив до заявки Гірників на матч проти Ворскли 30 вересня.

Заявка Шахтаря на матч з Антверпеном:

Воротарі: Артур Рудько, Тимур Пузанков, Дмитро Різник, Денис Твардовський

Захисники: Георгій Гочолеішвілі, Іраклі Азаров, Дмитро Чигринський, Микола Матвієнко, Новатус Міроші, Юхим Конопля, Едуард Козік, Ярослав Ракіцький

Півзахисники: Деніл Кастілло, Тарас Степаненко, Егіналду, Дмитро Криськів, Мар’ян Швед, Георгій Судаков, Олександр Зубков, Дмитро Топалов, Артем Бондаренко, Олег Очеретько, Єгор Назарина, Невертон, Олексій Кащук

Нападники: Данило Сікан, Богдан В’юнник, Кевін Келсі

У першому турі Шахтар у номінально домашньому матчі, що відбувся у Гамбурзі, поступився Порту з рахунком 1:3. У таблиці він посідає третє місце, оскільки Антверпен після поразки від Барселони 0:5 має гіршу різницю м’ячів.

Матч Антверпен – Шахтар відбудеться у середу, 4 жовтня, на арені «Босейлстадіон» о 19:45 за Києвом. Поєдинок розсудить словенська бригада на чолі з Раде Обреновичем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *