Ліверпуль – Реал Мадрид: слова Юргена Клоппа перед матчем Ліги чемпіонів

Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп поділився думкою про мадридський “Реал” напередодні матчу між командами в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

«Взагалі, я не думаю, що можна змусити цю команду панікувати. Це “Реал”, і ви не можете грати з ними без поваги і говорити: “Та про що там хвилюватися?” У них у команді є Модріч, Кроос, Каземіро, Бензема, Вінісіус, Вальверде — це все гравці абсолютно світового рівня. Тепер у них є ще Тчуамені, Камавінга.

У них справді добре зіграна команда, тому з ними так складно, але це не означає, що з ними зовсім неможливо грати. Ми намагалися боротися з ними у фіналі, але у попередніх раундах, коли вони грали з «Манчестер Сіті» та «ПСЖ», були моменти, коли здавалося, що для «Реала» гра закінчена, але це було не так. У цьому їхня якість.

Деякі їхні гравці перемагали у цьому турнірі десь п’ять разів, і вони, мабуть, думають, що є його господарями. Можливо, вони мають рацію, але ми все одно хочемо спробувати зіграти з ними», — наводить слова Клоппа офіційний сайт мерсисайдців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *