Топ-клуб Європи націлився на основного гравця молодіжної збірної України

Лівий захисник «Динамо» Костянтин Вівчаренко входить у сферу інтересів «Порту», повідомляє Sport.ua.

Скаути «Драконів» спостерігають за грою Костянтина на Євро-2023 U-21 та задоволені побаченим. Їм подобається працездатність українського захисника й вміння працювати по всьому флангу. У «Порту» вважають, що 21-річний українець може далі розвивати свій талант та вийти на високий рівень.

«Порту» потребує посилення на позиції лівого захисника. Наявні гравці на цій позиції не влаштовують клуб. Основним у цьому амплуа є бразилець Венделл, якому в липні виповниться 30 років. В ролі гравця ротації у «Порту» – нігерієць Зайду Санусі, якому 26 років.

В «Порту» звернули увагу на Вівчаренка ще під час матчів кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Тож український захисник є одним з кандидатів на позицію лівого захисника «Порту». Багато що буде залежати від Венделла, який має визначитися зі своїм майбутнім.

Вівчаренко нещодавно підписав контракт з агенцією CSM Sport & Entertainment, яка має зв’язки у Португалії та Франції. 21-річний футболіст у минулому сезоні провів 32 матчі за «Динамо», забив 3 голи та віддав 2 результативні передачі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *