Може собі дозволити: екс-гравець Шахтаря продає маєток за 4 мільйони доларів

Бразилець Дуглас Коста, який зараз грає в США за Лос-Анджелес Гелаксі, вирішив позбавитись дорогого маєтку у місті Порту-Алегрі.

Про це пише видання UOL. Як повідомляє джерело, віе виставив на продаж особняк, адже , хоче позбутися свого будинку, яким майже не користується. В ньому є невелика пристань, а також приватний кінотеатр та боулінгу.

Нерухомість у розкішному кондомініумі в муніципалітеті Ельдорадо-ду-Сул в даний час оцінюється в 22 мільйони реалів. Що складає приблизно 4 мільйони доларів.

Три поверхи загальною площею 1200 м ². Маєток має п’ять люксових номерів, об’єднана вітальня з чотирма кімнатами – в одній з них боулінг та покерні столи, критий та відкритий басейни, ігрова кімната, кінотеатр, тренажерний зал та дві туалетні кімнати.

Наш ексклюзив: інтерв’ю з українською нападницею Реймса Інною Глущенко

В оголошенні представлені предмети декору, техніка та меблі. Дуглас Коста придбав землю, коли було відкрито кондомініум, і повністю побудував особняк. Будинок був місцем для зустрічі між гравцем та директорами Греміо у травні минулого року, коли він повертався в рідний клуб на правах оренди з Ювентусу.

За Шахтар футболіст виступав з 2010 по 2015 рік. В УПЛ забив 29 голів за 141 матч. На його рахунку 3 голи у 31 поєдинку за збірну Бразилії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *