Васко Да Гама планує підписати колишнього лідера Шахтаря

Футбольний клуб Васко Да Гама має намір підсилити свій склад досвідченим атакуючим хавбеком Алексом Тейшейрою, який декілька днів тому став вільним агентом.

Про це пише портал O Dia. Його останнім клубом був стамбульский Бешикташ, але сторони вирішили припинити співпрацю за обопільною згодою сторін.

Фінансові витрати на його перехід виділить команія 777 Partners, яка нещодавно розпочала співпрацю з клубом з Ріо-де-Жанейро. Варто сказати, що сам 32-річний футболіст планує пограти в Бразилії лише до кінця року, а потім знову знайти собі клуб на іншому контенті.

Васко Да Гама зараз грає в Серії Б, другому за силою дивізіоні Бразилії. Команда за 17 матчів набрала 34 очки і йде на другій сходинці в турнірній таблиці. Лідирує Крузейро, у якого на 4 бали більше.

Алекс Тейшейра є вихованцем Васко Да Гами. За клуб він забив 11 м’ячів у 51 поєдинку. В 2010 році його купив донецький Шахтар за 6 мільйонів євро. В УПЛ за “гірників” він забив 89 голів у 146 матчах. Потім його купив китайський Цзянсу за 50 мільйонів євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *