Офіційно: захисник Металіста перейшов до клубу бразильскої Серії Б

Бразильский латераль харківського Металіста Маїлтон перейшов до Шапекоенсе з Серії Б.

Перехід підтверджено офіційним сайтом “зелених”. 24-річний футболіст буде грати за клуб до 30 листопада на правах оренди. З початку тижня він проходив медогляд, а незабаром буде внесений в заявку команди на сезон.

За Металіст в Першій лізі він провів 5 матчів. Більшість сезону пропустив через травму. Шапекоенсе наразі йде на 13-му місці в турнірній таблиці, набравши 18 очок за 15 матчів. Зону вильоту клуб випереджає на три бали.

Шапекоенсе особливих успіхів не мав. В історію клуб вписала трагедія. Саме цей клуб в листопаді 2016 року потрапив в авіакатастрофу. Авіаційна влада повідомила, що близько 10-ї години вечора за місцевим часом (03:00 за Гринвічем) з літака надійшло повідомлення про несправність електрообладнання. Всього з 81-ї людини на борту, серед яких футболісти, тренерський штаб, футбольні функціонери та екіпаж, вижило п’ятеро.

Дев’ять футболістів Шапекоенсе уникнули трагедії 29 листопада, не полетівши з клубом на фінал Південноамериканського кубку проти Атлетіко Насьональ, а з тих 22-х футболістів, що полетіли цим рейсом, вижило лише троє

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *