Колишній спортивний директор Металіста покидає нідерландський клуб через стан здоров’я

Данський функціонер Франк Арнесен, який певний час був спортивним директором харківського Металіста, покине роттердамський Феєнорд через проблеми зі здоров’ям.

Про це пише видання sport.tv2.dk. Сказано, що фізичний стан Франка не дозволяє йому з повною віддачею виконувати складні завдання на посаді технічного директора.

Чим хворіє Франк Арнесен невідомо. Його роботою займатимуться інші нинішні співробітники. В клубі він працює з 2020 року. Йому 65 років.

Франк мав пристойну футбольну кар’єру. Грав на позиції півзахисника. З 1975 по 1981 рік виступав за Аякс, забив 75 голів за 209 матчів. Надалі грав за Валенсію, Андерлехт і ПСВ Ейндховен, в якому і завершив кар’єру в 1988 році після перемоги в КЕЧ. На його рахунку 14 голів у 52 іграх за збірну Данії.

В цьому ж клубі в 1991 році почав тренерську діяльність, будучи одним з асистентів тренера, але в 1994 році перейшов на посаду спортивного директора і протримався в кріслі аж 10 років. Надалі 5 років працював в Челсі, потім був період роботи в Гамбурзі, Металісті, ПАОКу та Андерлехті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *