ПСВ має намір підсилитись легіонером донецького Шахтаря

Гранд нідерландського футболу ПСВ з Ейндховена проявляє цікавість до атакуючого хавбека донецького Шахтаря бразильця Педріньо.

Про такий поворот подій сповіщує сайт psvfans.nl з посиланням на Transfers24hr. Згідно інформації від видання, на гравця також претендує Атлетіко Мінейро, Атлетіко Паранаенсе та Фенербахче. Ще раніше повідомлялось про цікавість до нього з боку англійського Вулверхемптона.

Вчора була інформація, що 24-річний Педріньо також входить в список потенційних трансферів Аль-Айна з ОАЕ, який очолює українець Сергій Ребров. ПСВ в минулому сезоні став віце-чемпіоном Нідерландів і буде грати в кваліфікації ЛЧ.

В УПЛ бразилець зіграв 11 матчів, забив 3 голи і віддав 2 асисти. Він не завжди розпочинав гру в старті, зігравши в суммі 657 хвилин. Також він відіграв 6 зустрічей в ЛЧ, забив 1 гол і 1 раз віддав передачу.

За кар’єру також грав у Корінтіансі. Портал transfermarkt оцінює його в 17 мільйонів євро. Вулверхемптон посів в минулому сезоні 10-те місце, але атака була слабким місцем “вовків”. Колектив забив 38 голів за 38 матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *