Сидорчук, Степаненко та Пятов будуть грати за Стяуа

Румунський Стяуа з Бухаресту підсилиться трьома досвідченими гравцями збірної України.

Згідно інформації від румунського інсайдера Еміліано Рошу, з клубом будуть тренуватися капітан Динамо Сергій Сидорчук, а також українські лідери донецького Шахтаря Тарас Степаненко та Андрій Пятов. Також журналіст каже, що власник клубу заявляє, що вони будуть виступати за Стяуа до кінця сезону.

Проте є одне але. Раніше зазначалось, що будь-який клуб може підсилити свій склад лише двома гравцями з України чи росії, тому така ідея Бекалі навряд чи буде реалізована.

Сергій Сидорчук виступає за Динамо з 2013 року. В цьому сезоні він відіграв 23 гри, забив 2 голи і віддав 2 асисти. Ціна на transfermarkt – 5 млн. євро. За національну збірну забив тричі за 47 зустрічів.

Степаненко в Шахтарі з 2010 року. В цьому сезоні провів 22 матчі, в яких двічі забив і раз асистував. Ціна на transfermartk – 6 млн. євро. За збірну України забив 4 гола за 69 матчів. Андрій Пятов в донецькому клубі з 2007 року.

Останні півтори року він не має стабільного місяця в основі Шахтаря. В нінішньому сезоні відіграв 12 матчів. Портал transfermarkt його оцінює в 800 тисяч євро. 37-річний футболіст має за плечами 101 матч за “жовто-синіх”.

Стяуа (нінішня назва ФКСБ – на фото старий логотип) йде на другому місці в чемпіонаті Румунії, поступаючись Клужу п*ятьма балами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *