Андрій Пятов цікавий топ-клубу Нідерландів

Досвідчений воротар донецького Шахтаря Андрій Пятов може поповнити ряди нідерландського Фейеноорда з Роттердаму.

Про це повідомляє твіттер-акаунт 1908nl. Цей портал наближений до клубу і має більше восьми тисяч підписників. “Гордість півдня” шукає заміну для 24-річного Джастіна Бійлоу, який вибув до кінця сезону. Наразі в Фейенорді основним є ізраїльтянин Офір Марціано.

37-річний Андрій Пятов в цьому сезоні провів 6 матчів в УПЛ (пропустив 2 голи), 3 гри в ЛЧ (-2) і по поєдинку в Кубку та Суперкубку України, в яких голів не пропускав. Його контракт з “гірниками” діє до літа 2023 року. Портал transfermarkt оцінює його в 800 тисяч євро.

Андрій Пятов вихованець полтавської Ворскли. Шахтар купив його в січні 2007 року за 1 мільйон євро. З тих пір за донецький клуб загалом він відіграв 480 зустрічів. Голкіпер пропустив 83 голи за 101 матч в складі національної збірної України.

Фейеноорд вважається топ-клубом Нідерландів. Більш титулованими є тіки Аякс і ПСВ. Команда 15 разів вигравала Ередівізі, 13 разів Кубок країни і чотири рази Суперкубок. Мав ротердамський клуб успіхи і на євроарені. В сезоні 1969 клуб виграв КЕЧ, а в 1974 та 2002 був тріумф в Кубку УЄФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *