Беньямін Вербіч прокоментував свій перехід до варшавської Легії

Словенець Беньямін Вербіч вчора перейшов до варшавської Легії. Сам гравець прокоментував свій перехід клубному сайту польського гранда.

“Я дуже радий, що підписав контракт із Легією Варшава. Легія — великий клуб із великою історією, найкращий клуб у Польщі. До кінця сезону я сподіваюся допомогти команді виграти кубок та показати найкращий результат у лізі.

Ми давно на зв’язку – я, спортивний директор та мій агент. Я сказав, що мені потрібен час, тому що я був шокований ситуацією, в якій ми опинилися. Я не знав, що робити, але мені представили проект Легія, і він мені дуже сподобався.

Я знав, що Легія — чудовий клуб, тому мені було легше ухвалити рішення. Я розмовляв із футболістами, колишніми гравцями Легії про цей перехід. Усі дуже позитивно відгукувалися про клуб та керівну тут організацію.

Цього сезону результати не такі, як очікували вболівальники, але я думаю, що головна мета – це кубок та найкращі виступи в лізі до кінця турніру. Наступний сезон точно буде кращим” – сказав Беньямін Вербіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *