Василь Уткін: У Тимощука не може бути позиції, його цікавлять тільки гроші

Російський коментатор Василь Уткін пояснив, чому Анатолій Тимощук ніяк не коментує вторгнення РФ у його рідку Україну. Досвідчений журналіст досить чітко пояснив причину мовчання екс-футболіста збірної.

“Щодо Тимощука. Його громадська позиція мені по барабану. Тим більше, що, за моїми уявленнями, у Тимощука просто не може бути жодної позиції. Його цікавлять лише і виключно бабки. Це була оцінна думка, а ось вам історія.

Як ви пам’ятаєте, Зеніт восьмого року виграв Кубок УЄФА. І у півфіналі грав із Баварією. Матч у відповідь проходив на Петровському. Ажіотаж був убивчим. Усі хотіли потрапити! А гравці можуть взяти квитки для друзів. Це проста практика.

І Тимощук запросив для друзів чи 50, чи 70 квитків. Брехати не стану, давно було, але головне, що всі отетеріли. Це було приблизно як решта, разом узяті.  Дали. Але клуб проводить контрольну закупівлю. Щоразу це нормальний процес для боротьби зі спекуляцією. Квитки ж номерні.

Так ось квитки, запрошені Тимощуком, продавалися спекулянтами. Толик просто розжився на халяву.
Цей хлопець – виключно про гроші. Жодної позиції в нього не було і бути не може. Він чисто за наймом“, – написав Василь Уткін у себе в телеграм-каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *