Маурісіо Почеттіно висловився про Михайла Мудрика: що думає тренер Челсі про українця

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно розповів, що український вінгер Михайло Мудрик став більш зрілим гравцем. При цьому українцю знадобився для зростання певний час.

Я помітив, що він став зрілішим. Я помітив, що він є гарним прикладом гравця, якому потрібен час, щоб стати зрілішим і усвідомити, де він знаходиться”.

“Всім гравцям потрібен час і різні проміжки часу. Я говорив приблизно півтора місяці тому, і надто багато всього сталося в перші дні, коли він почав тренуватися з нами. У нас є досвід роботи з такими юнаками. У нашій команді дуже багато людей, яким потрібна допомога. Їм поттрібно виступати для нас”.

“Ми знаємо, що іноді їм важко, але нам потрібно іноді змусити їх почуватись не так комфортно у своїй ситуації, вивести їх із зони комфорту. У цьому наша допомога. Ми завжди спокійно і невимушено ставимося до проекту. Можу сказати фанатам, що ми будемо уважні, постараємося стати кращими і докладемо всіх зусиль, щоб змінити їхню думку про Челсі».

Цього сезону Мудрик провів 30 матчів за Челсі у всіх турнірах. На рахунку українця – шість голів та три асисти.

Челсі посідає 11-е місце в АПЛ, набравши 39 очок. У наступному турі команда Мудрика прийме Бернлі 30 березня. Початок зустрічі – о 17:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *