Ерік тен Хаг виділив головну проблему Манчестер Юнайтед

Ерік тен Хаг

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував досягнення 100 матчів на чолі команди, в яких здобув 61 перемогу.

«Уявіть, якби у нас було набагато більше доступних гравців, а не різних перепон та травм, ми легко могли б здобути 75 перемог, і це говорить про світле майбутнє цієї команди.

Якщо ви порівняєте це з іншими менеджерами, іншими командами або попередніми тренерами у цьому великому клубі, ви побачите світле майбутнє. У цієї команди хороший віковий баланс. Молоді гравці, гравці середнього віку; Уявіть собі, коли всі вони доступні, ми легко могли б здобути 75 перемог в 100 матчах. Це велика різниця.

Я думаю, що ми зіграли на максимальному рівні, якщо брати до уваги доступність гравців. Нам не вистачало багатьох ключових виконавців протягом осінньої частини сезону. Ту гру, яку ми бачили, коли гравці були доступні в січні та лютому – це були хороші виступи.

Проєкт рухається в правильному напрямку, коли у нас є доступні гравці. Великий футбол — це перемоги. Ми працюємо, продовжуємо працювати над покращенням наших виступів.  На ключових позиціях нам не вистачає гравців, які дуже сильно впливають на те, як ми хочемо грати. Жодна команда не може впоратися з такою кількістю травм», – сказав тен Хаг.

Після 27 зіграних матчів «МЮ» з 44 очками посідає 6-те місце в таблиці АПЛ. Відставання від 4-ї «Астон Вілли» – 11 очок. Таблиця Англійської Прем’єр-ліги тут.

Наступний матч проти «Евертона» Віталія Миколенка “МЮ” зіграє 9 березня, початок о 14.30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *