Капітан Манчестер Юнайтед відреагував на поразку від Ман Сіті в АПЛ

Манчестер Юнайтед

Півзахисник та капітан «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернандеш прокоментував поразку у матчі 27-го туру англійської Прем’єр-ліги з «Манчестер Сіті».

Нагадаємо, «міщани» здобули вольову перемогу з рахунком 3:1.

«Я думаю, що команда була віддана своїй справі. Ми мали шанси. Іноді ми грали надто глибоко, але ви знаєте, що «Сіті» робить це з усіма командами, ви повинні захищати свою штрафну площу, і ми зробили це дуже добре у першому таймі. У підсумку 1:1.

Завжди можна зробити щось більше у грі, чи то «Сіті», чи хтось інший, завжди можна зробити щось краще. “Сіті” – команда, яка вміє володіти м’ячем і притискати команди до землі. Ми знали, що маємо дуже добре захищати свої ворота, і, гадаю, нам це вдалося. Ми мали більше володіти м’ячем, ніж у другому таймі.

Щоразу, коли ти не виграєш гру, це завдає шкоди цьому клубу. Ми знаємо, чого вимагає цей клуб, і хочемо перемагати у тих матчах, у яких беремо участь. Сьогодні нам не вдалося взяти три очки, але попереду ще довгий шлях. Ми знаємо, що не все в наших руках, тому що інші команди повинні втрачати очки, але ми маємо робити свою роботу», — наводить слова Фернандеша офіційний сайт «Манчестер Юнайтед».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *