Мікель Артета оцінив шанси Арсенала на перемогу у матчі 27-го туру АПЛ

Мікель Артета

Головний тренер лондонського «Арсенала» Мікель Артета розповів про очікування від майбутнього матчу 27-го туру англійської Прем’єр-ліги між «Арсеналом» та «Шефілд Юнайтед».

«Передусім ви повинні заслужити право на перемогу в матчах. «Арсенал» хоче бути безжальним та ефективним перед воротами суперника, і я думаю, що останнім часом ми були справді гарні.

«Шефілд Юнайтед» справді важко обіграти. З кожною командою ми дивимося на слабкі та сильні сторони і намагаємось нав’язати свою гру супернику, але я говорю це тому, що справді добре знаю «Шефілд Юнайтед». Я проаналізував їх багато років тому і те, що робив головний тренер «Шефілд Юнайтед», і я багато чого навчився у його команд. Кажу вам, це буде справді важкий матч.

У понеділок увечері буде футбол, і це буде важкий вечір», — наводить слова Артети офіційний сайт лондонського «Арсеналу».

Нагадаємо, після 26 турів англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» посідає третє місце із 58 очками. Турнірну таблицю очолює Ліверпуль, який має у своєму активі 60 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *