Зінченко про атмосферу на Емірейтс та війну в Україні в інтерв’ю офіційному сайту Арсенала

Олександр Зінченко

Олександр Зінченко поділився враженнями від атмосфери на “Емірейтс”, яку створюють вболівальники “канонірів”:

“Енергія фанатів, я відчув, що вона дійсно особлива. Я зрозумів, наскільки великі фанати “Арсенала” для клубу.

Без їхньої підтримки було б дуже, дуже важко. Особливо в іграх, коли іноді все йде не дуже добре, а вони просто продовжують підштовхувати тебе — ось чому ми називаємо їх нашим 12-м гравцем.

Моя сім’я теж завжди в захваті від атмосфери та співає North London Forever. Навіть я, коли на полі або на лаві запасних, коли починається ця пісня, я не можу уникнути її, я теж приєднуюся!”

Також захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко нагадав про війну в Україні проти російських загарбників.

Зокрема, український футболіст розповів, який обов’язок лежить на гравцях національної збірної перед співвітчизниками.

“Ніхто не може усвідомити, через що проходять українці, особливо ті, хто зараз перебуває в країні, намагаючись пристосуватися до бомб над головою.

У мене вже двоє дітей, і я не можу уявити, що моя родина під час нічної сирени мусить ховатися в бомбосховищі. Людям дуже важко пояснити, що відбувається в Україні.

Ми, футболісти, які виступають за кордоном, розповідаємо тут про трагедію нашого народу й намагаємося допомогти, чим можемо, як тільки можемо.

Я розумію, що певною мірою люди втомилися від війни, але треба продовжувати. Ми не знаємо, що станеться найближчими роками, тому маємо триматися разом”, – сказав Зінченко в інтерв’ю офіційному сайту Арсенала.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *