В Евертоні підтвердили задоволення апеляції та повернення чотирьох очок клубу

ФК Евертон

Прес-служба «Евертона» виступила з офіційною заявою після задоволення апеляції клубу у справі про порушення правил фінансового фейр-плей та поверненням керівництвом АПЛ чотирьох очок до активу команди.

«Евертон» підтверджує, що Апеляційна рада дійшла висновку, що позбавлення очок, накладене незалежною комісією Прем’єр-ліги у листопаді, має бути скорочено з 10 до шести очок з негайним набранням чинності.

Хоча клуб все ще аналізує рішення апеляційної ради, ми задоволені тим, що наша апеляція спричинила скорочення очкових санкцій.

Незважаючи на рішення Апеляційної ради і позитивний результат, клуб, як і раніше, має намір співпрацювати з Прем’єр-лігою в рамках розгляду, що триває, за звітним періодом, що закінчується в червні 2023 року.

Клуб все ще обмірковує ширші наслідки цього рішення і на даний момент не даватиме жодних додаткових коментарів, окрім офіційно висловити подяку нашій Консультативній раді вболівальників та іншим групам уболівальників за весь цей процес», — йдеться у заяві клубу.

Завдяки цьому рішенню «Евертон» піднявся в турнірній таблиці чемпіонату Англії з 17-го місця на 15-те. В активі “ірисок” стало 25 очок. Таким чином, відрив від зони вильоту становить п’ять очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *