Хосеп Гвардіола висловився про інтерес мадридського Реала до Ерлінга Холанда

Гвардіола

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола висловився про інтерес мадридського «Реала» до нападаючого команди Ерлінга Холанда.

«Якщо комусь потрібний Ерлінг, це легко – зателефонувати. Подзвони в «Манчетстер Сіті» та спитай. Ось що ми робимо, коли хочемо когось підписати. Це не складно.

Звичайно, ви повинні ігнорувати це (чутки у ЗМІ про звільнення Холанда. — Прим. ). Я знаю реальність цього світу. Мене це зовсім не турбує, тому поки гравці зосереджені на тому, що їм потрібно робити, решта неважливо.

Це нормально, що «Реал» хоче найкращих гравців, і «Барселона», чи Італія, чи «ПСЖ», це нормально. Це честь. “Юнайтед” хоче найкращих гравців, і “Ліверпуль”, і “Арсенал”. Це не дивно”. Якщо вони дійсно хочуть його, то це велика честь і означає, що ми зробили хорошу роботу, особливо Ерлінг. У цьому випадку ми зробили неймовірну роботу.

По-перше, для мене велика честь, що важливим клубам потрібні наші гравці, але зрештою рішення ухвалюють футболісти. Я знаю від мого голови, спортивного директора та генерального директора, а також від інших людей — ми хочемо зберегти наших найкращих гравців», — наводить слова Гвардіоли The Telegraph.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *