Юрген Клопп висловився про грубу результативну помилку Алісона у матчі з Арсеналом

ФК Ліверпуль

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп висловився про грубу результативну помилку воротаря мерсисайдців Алісона Бекера та захисника Вірджила ван Дейка, через яку «Ліверпуль» пропустив вирішальний (другий) гол у зустрічі та програв «Арсеналу» з рахунком 1:3 -го туру англійської Прем’єр-ліги

«Вітаю «Арсенал». Сьогодні ми були недостатньо гарні. Хотілося б щоб довше зберігався рахунок 1:1. Ми знайшли спосіб увійти до гри. Ударів у площину у нас не було, але ми забили гол.

У другому таймі ми мали моменти, а потім ми пропустили цей гол. Це не пішло нам на користь. Це просто свідчить, що наші футболісти теж люди. Сьогодні ми були просто людьми», – наводить слова Клоппа ВВС.

Нагадаємо, на 67-й хвилині рахунок у зустрічі дорівнював — 1:1, але після невинного закидання захисника «Арсеналу» у бік воріт «Ліверпуля» Алісон з ван Дейком не змогли розібратися, хто з них підбере м’яч, припустившись грубої помилки. У результаті м’яч не дістався жодному з них, обидва гравці «Ліверпуля» проскочили повз нього. Вінгер «Арсеналу» Габріел Мартінеллі скористався їхньою помилкою і спокійно закотив м’яч у порожні ворота гостей, а рахунок у зустрічі став 2:1 на користь «канонірів».

Після результату цього матчу Арсенал набрав 49 очок за 23 матчі і піднявся на друге місце в таблиці АПЛ, обійшовши Манчестер Сіті, у якого 46 очок за 21 гру. «Ліверпуль» залишився на першому рядку в турнірній таблиці, набравши 51 очко за 23 гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *