Юрген Клопп висловився про боротьбу з Ман Сіті за чемпіонство в АПЛ

Юрген Клопп

Керманич Ліверпуля Юрген Клопп, який  проводить останній сезон у клубі, висловився про боротьбу в чемпіонаті Англії за титул.

За словами німецького спеціаліста, щоб змагатись з Манчестер Сіті треба перемагати в кожному матчі.

За останні роки у нас з’явилося розуміння, що краще вигравати всі матчі, якщо хочеш бути поряд із Ман Сіті, бо вони якраз це й роблять. От і все. 

У цій лізі зараз етап, коли Манчестер Сіті домінує. Вони показують неймовірний футбол і, можливо, вважають, що проводять не найкращий сезон, але вони там, де є.

Ми проводимо дуже потужний сезон і зараз випереджаємо головного конкурента на два пункти. А вони проводять середній сезон та відстають від нас лише на два очки. Дуже цікаво. Такою є ситуація, в якій ми знаходимося. Можна було б обговорити це чи не обговорювати, а просто прийняти ситуацію та постаратися відіграти найкращий сезон із можливих. Коли ми зустрінемося з ними, то захочемо перемогти. В інших іграх ми не маємо до них жодного стосунку. В тому то й справа.

Якщо Арсенал обіграє нас, то точно буде поряд. Якщо цього не станеться, то ставте запитання їм чи іншим людям, бо я не знаю, що це означатиме. Попереду так багато ігор – ти гратимеш там, там і там. Можна програти усі ці матчі, на жаль. Можна також виграти їх, це круто. Але можна і програти, а ще втратити ключових гравців у абсолютно невідповідні моменти. Нам потрібно впоратися із цим“, — заявив німецький фахівець.

Відзначимо, що завтра, 4 лютого, відбудеться матч між Ліверпулем та Арсеналом, який теж є учасником чемпіонської гонки, маючи на 5 очок менше ніж в мерсисайдців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *