Михайло Мудрик не допоміг: Ліверпуль познущався над Челсі у 22-му турі АПЛ (Відео)

Михайло Мудрик

У середу, 31 січня, відбувся центральний поєдинок 22-го туру Англійської Прем’єр-ліги, в якому “Ліверпуль” приймав “Челсі”.

Гра проходила на стадіоні “Енфілд” і завершилася розгромною перемогою підопічних Юргена Клоппа.

Рахунок у грі був відкритий на 23-й хвилині – португальський півзахисник “Ліверпуля” Діогу Жота забив з передачі Коннора Бредлі. На 39-й хвилині перевагу “червоних” подвоїв Коннор Бредлі, який забив гол з передачі Луїса Діаса. На 65-й хвилині у ворота “Челсі” влетів третій м’яч – Домінік Собослаї головою замкнув простріл з флангу від Коннора Бредлі.

На 71-й хвилині “Челсі” вдалося відіграти один м’яч – Крістофер Нкунку отримав пас від Карні Чуквуемека і відправив м’яч у сітку воріт Аліссона. Однак уникнути розгрому “синім” не вдалося. На 79-й хвилині Луїс Діас забив четвертий гол “Ліверпуля”, встановивши фінальний рахунок на табло.

“Ліверпуль” – “Челсі” – 4:1

Голи: Жота, 23, Бредлі, 39, Собослаї, 65, Діас, 79 – Нкунку, 71

Ліверпуль: Аліссон, Бредлі (Александер-Арнольд, 69), Конате, ван Дейк, Гомес (Робертсон, 69), Собослаї (Гакпо, 69), Мак Аллістер, Джонс (Кларк, 83), Діас, Жота (Елліот, 69), Нуньєс

Челсі“: Петрович, Дісасі, Сілва, Бадьяшіль, Чілвелл (Густо, 46), Кайседо (Чуквуемека, 66), Фернандес, Галахер (Нкунку, 46), Палмер, Мадуеке (Мудрик, 46), Стерлінг

Попередження: Конате, 76 – Кайседо, 19, Енцо, 33, Дісасі, 42


Вінгер Челсі Михайло Мудрик розпочав поєдинок на лаві запасних. Українець вийшов на заміну в перерві і втратив чудову можливість забити гол, пробивши вище воріт.

Ліверпуль лідирує в АПЛ, випереджаючи Манчестер Сіті та Арсенал на п’ять очок. Челсі йде на 10-й позиції.

У наступному турі 4 лютого Ліверпуль на виїзді зіграє з Арсеналом, а Челсі вдома прийме Вулвергемптон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *