Зінченко допоміг Арсеналу здобути перемогу у 22-му турі АПЛ та піднятися на 2-ге місце (Відео)

Олександр Зінченко

31 січня завершився матч 22-го туру АПЛ, у якому зустрічалися «Ноттінгем Форест» та «Арсенал».

Команди грали на стадіоні «Сіті Граунд» у Ноттінгемі (Англія). Гра розпочалася о 22:30 за московським часом. “Арсенал” здобув перемогу з рахунком 2:1.

На 65-й хвилині Олександр Зінченко на лівому фланзі через бічний вкинув далеко на Габріела Жезуса, який уздовж лицьової лінії пішов від Данила і пробив низом у ближній кут. На 72-й хвилині Мартін Едегор з центрального кола віддав ліворуч на Жезуса, Габі помітив на протилежному краю штрафного майданчика Букайо Саку і одразу низом покотив йому м’яч, який першим торканням прийняв, а другим з правої ноги з-під Гіббс-Уайта пробив точно в дальній. кут. На 89-й хвилині Тайво Авоній відіграв один м’яч.

“Ноттінгем Форест” – “Арсенал” – 1:2

Голи: Авонії 89 – Жезус 65, Сака 72

Ноттінгем Форест: Тернер – Монтьєль, Омобаміделе, Мурільйо, Тоффоло – Мангала (Єйтс 71), Данілу – Домінгес (Хадсон-Одой 64), Гіббс-Вайт, Вільямс (Еланга 78) – Вуд (Авонії 46)

Арсенал: Рая – Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко (Ківьор 90+2) – Едегор (Жоржиньо), Райс, Сміт-Роу (Гаверц 71) – Сака, Жезус (Нкетіа 78), Мартінеллі (Троссард 78)

Попередження: Жезус 40

Огляд матчу: 

На даний момент після 22 зіграних матчів АПЛ «Арсенал» знаходиться на другому місці з 46 очками. «Ноттінгем Форест» знаходиться на 16-му рядку з 20 очками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *