“Я реально засмучений”: Мікель Артета висловився про звільнення з посади тренера Арсенала

Мікель Артета

Головний тренер лондонського «Арсенала» Мікель Артета відповів на запитання журналістів, чи покине він клуб по закінченні цього сезону.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що іспанський фахівець має намір залишити стан канонірів після закінчення сезону.

«Чи я покину клуб влітку? Ні. Ці новини – неправда. Я не розумію, звідки пішли ці новини і на чому вони ґрунтуються. Я реально засмучений, що такі новини з’являються», — наводить слова Артети Sky Sports.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, що Мікель Артета кілька днів тому попередив своє оточення, що розглядає можливість завершення свого перебування у таборі канонірів після закінчення нинішнього сезону. Також повідомлялося, що іспанський фахівець може очолити «Барселону», про звільнення з якої після закінчення сезону офіційно заявив нинішній головний тренер каталонців Хаві.

Під керівництвом Артети «Арсенал» завоював три трофеї — Кубок Англії (сезон-2019/2020), а також два Суперкубки Англії (2020 та 2023). Крім того, каноніри під керівництвом іспанця минулого сезону стали срібними призерами АПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *