Гравець Арсенала Олександр Зінченко потужно висловився про війну в Україні

Game 4 Ukraine

Захисник Арсенала Олександр Зінченко розповів, як переживає військові дії на території України.

Футболіст зізнався, що сумує за рідним краєм і хотів би повернутися додому. Також назвав місію українських спортсменів, які представляють честь України за кордоном.

Я кажу собі та своїй дружині, що дуже хочу бути в Україні, бо це моя батьківщина. Дивлячись і стежачи за новинами, де майже щодня люди гинуть без жодної причини, ви просто питаєте себе: чого Росія намагається досягнути?

Можливо, деякі люди втомилися від цього, але всі ми, українці у всьому світі, ми не можемо втомитися від цього, бо це наше життя, наша країна. Дуже важко бути далеко від своєї країни щодня. Нам потрібно більше говорити про це і це те, що ми намагаємося робити.

Українці, які грають за кордоном у футбол, теніс, бокс – ми маємо представляти нашу країну. Це наш обов’язок. Кожен, хто має український паспорт, має робити все можливе, щоб ця перемога стала набагато ближчою. Будь-які перемоги українців дарують великі емоції людям, які там виборюють нашу свободу. Багато героїв на передовій дивляться футбол“, – цитує слова Зінченка The Athletic.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *