Легенда АПЛ: “Тен Хаг мав владу Клоппа і Гвардіоли, але відкинув МЮ назад”

Джеймі Каррагер

Джеймі Каррагер висловився про становище Еріка тен Хага в Манчестер Юнайтед.

«Тен Хаг загнав себе в кут поганими трансферами та витраченими грошима.

Щоб вижити, йому потрібно налагодити негайний контакт із Реткліффом та сером Дейвом Брейлсфордом, які разом із Джоелом Глейзером сформують футбольний комітет із трьох осіб. Відразу з’явилися червоні прапори для тен Хага, бо досі Глейзери були щитом для неефективних тренерів «Юнайтед».

Критика того, як сім’я Глейзерів керує справою, багато в чому виправдана. Незважаючи на неї, я ніколи не вірив, що за Глейзерів неможливо досягти успіху на «Олд Траффорд». Досі у тен Хага була така ж влада, як у Пепа Гвардіоли та Юргена Клоппа. Особливо у тому, що стосується трансферів. Гвардіола та Клопп заслужили це завдяки своїм успіхам. Тен Хаг отримав цю владу, бо поряд не було нікого, хто мав би авторитету сказати «ні».

Нещодавні великі витрати “Юнайтед” пов’язані з ним. Він мав шанс досягти успіху в ході трьох трансферних вікон, але він погано використав ресурси і відкинув команду назад цього сезону, незважаючи на величезні інвестиції. Якщо на нинішнє вікно не залишилося грошей, а воно може стати для тен Хага останнім, то це лише його власна вина», – написав колишній захисник «Ліверпуля» у колонці The Telegraph.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *