Одноклубником Мудрика в Челсі може стати легенда Ліверпуля

ФК Челсі

Колишній капітан Ліверпуля, який нині виступає за Аль-Іттіфак, Джордан Хендерсон може змінити клубну прописку.

Напередодні з’явилася інформація, що Джордан відчайдушно намагається повернутися в АПЛ або перейти в один з європейських чемпіонатів і практично відразу на хавбека з’явився перший конкретний претендент.

Як повідомляє видання Football Insider, півзахисник може перебратися в Челсі, який, у такому разі з більшою часткою ймовірності погодиться продати Коннора Галлахера, який має намір піти з клубу. Фінансові деталі угоди невідомі.

На післяматчевій пресконференції після поєдинку з Престоном у Кубку Англії Маурісіо Почеттіно запитали про можливе придбання англійця, але наставник “синіх” відмовився вносити конкретику, заявивши, що поки що не називав конкретних імен, які могли б посилити клуб у зимове трансферне вікно, у розмовах із керівництвом клубу.

Зазначимо, що Гендерсон прийняв рішення піти з Ліверпуля після того, як Юрген Клопп повідомив йому, що його ігровий час зменшиться. У Джордана було мало опцій продовження кар’єри, тому, він вибрав найкращу з фінансового погляду, однак, мала відвідуваність матчів саудівського чемпіонату і образи на його адресу з боку фанатів змусили гравця прийняти рішення про потенційний відхід з клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *